Om Finddato

FindDato.dk er et socialt værktøj udviklet af Hans Peter Nielsen i Digifekt.
Systemet er gratis at bruge og vil også fortsætte med at være gratis at bruge.
Der kan være reklame-annoncering i dele af systemets serviceydelser.

Baggrund og historie

I 2002 opstod ideen om Finddato hos Hans Peter Nielsen i enkeltmandsvirksomheden Cynope Internet. Når aftaler skulle koordineres med venner og bekendte over e-mail manglede der er system, som kunne gøre det nemmere at finde den dato, hvor flest mulige kunne deltage.

En lille beta-version af FindDato.dk med begrænset funktionalitet blev udviklet, og omgangskredsen blev indbudt til at afprøve systemet. Systemet kunne hjælpe med at koordinere datoer til arrangementer blandt de 12 indbudte brugere, og beviste hurtigt sin eksistensberettigelse.

Det lille system udgjorde fundamentet i videreudvikling på systemet og med ideen om at gøre det til en åben service, så flere brugere kunne udnytte den klare fordel af at koordinere aftaler i systemet.
Siden 2002 har Finddato derfor eksisteret som en åben service.

I efteråret 2008 bragte DR et kort indslag om Finddato i TV-programmet Kontant, og i den forbindelse blev der optimeret en smule på funktionalitet og layout.

Relancering i 2011

Helt til efteråret 2010 havde Finddato stadig den oprindelige kodebase og det oprindelige koncept som fundament, og i mellemtiden er både Web 2.0 og Facebook blevet allestedsnærværende.
Der tages en beslutning om at relancere Finddato i en ny og tidsvarende version med mere sociale funktioner, med integration til Facebook og med et tidsvarende design.
I januar 2011 lanceres den nye version af Finddato.

Bag FindDato.dk står et lille internetbureau med mange internetløsninger og -projekter bag sig.
Digifekt står også bag Spoergeskema.nu - konkurrencedygtige spørgeskemaundersøgelser på internet (spørgeskema online) samt Danmarks største indeks over Facebook-sider.

Har du ikke allerede en bruger og en gruppe på Finddato, så klik ind på forsiden og opret dig i dag - det er helt gratis.